OVER

Nail Mist

Nail Mist is het eerste parfum voor handen en nagels en is te koop in 12 genderless geuren; Talc, Argan, Leather, Neroli & Rose, Magnolia, Ylang Ylang, Sweety Fruit, Floreal, Ambra, Fresia, Pepper, Fiori D’Arancio.

Door de bedwelmende geuren, de voedende samenstelling en innovatieve verpakking (ideaal voor in je tas!), geeft Nail Mist jouw handen en nagels wat ze nodig hebben.

Alle Nail Mist-parfums zijn verrijkt met keratine, panthenol en bamboe-extract. Keratine is de stof waaruit de nagels zijn samengesteld, een vezelachtig eiwit bestaande uit aminozuren, vitamines en sporenelementen, die beschadigde, schilferende en verzwakte delen versterken, beschermen en herstellen.

Panthenol verbetert de barrièrefunctie van de huid, verbetert de elasticiteit en helpt bij de vorming van nieuwe gezonde cellen.

Bamboe-extract is een verzachtend middel dat de huid verzacht en glad maakt.

Dame hand
dame glitter

Geurnoten
De geurnoten vormen de identiteit van het parfum. Ze zijn verdeeld in 3 niveaus van de olfactorische piramide en illustreren de manier waarop de geur evolueert in de tijd, van de geuren die worden waargenomen bij de eerste verstuiving tot 24 uur later.
De noten komen niet overeen met de ingrediënten, omdat ze verwijzen naar waargenomen olfactorische aspecten.

De topnoten zijn lichte en vluchtige essences, ze trekken de aandacht en stimuleren de zintuigen, en helpen zo de eerste indruk van het parfum te creëren.

De hartnoten zijn omhullende en sensuele essences, op emotioneel niveau wekken ze diepe sensaties op en hebben ze een goede persistentie. Deze tonen worden vooral gevoeld tussen 5 en 20 minuten vanaf de eerste spray.

De basisnoten zijn warme essences en onthullen de “persoonlijkheid van het parfum”. Ze worden niet onmiddellijk gevoeld en kunnen tot 24 uur aanhouden vanaf de eerste verstuiving.

C22 NailMist classic 01 digital page 0002